Jaffa, het restaurant
in Brussel dat u meeneemt op reis

Ontdek een heerlijke mix van Oosterse smaken in ons restaurant in Brussel. Op het menu: hoogkwalitatieve bereidingen op basis van marktverse seizoensproducten. Onze gekwalificeerde chef bereidt voor u tongstrelende, kleurrijke en smaakvolle gerechten, recht uit het hart van Libanon of Palestina. Typische gerechten of traditionele bereidingen met een hedendaagse knipoog … aan u de keuze!

Een ideale ligging

U vindt ons Libanees en Palestijns restaurant op een boogscheut van de Zavel en van het Centraal Station (ligt op 5 minuten wandelen). We zijn gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer, in een wijk met ruime parkeermogelijkheden. Onze zaak is toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit en ontvangt u in een chic en uitgepuurd kader. Op ons terras kunt u genieten van het mooie weer, maar u bent evengoed welkom in een van onze zalen!

Wij animeren uw events

Jaffa fungeert ook als traiteur en kan worden ingehuurd voor allerhande feestelijkheden, zoals een bruiloft, een verjaardag of een bedrijfsetentje. Wij hebben formules aan tafel of in buffetvorm en spelen graag in op wat u verlangt. Geniet met volle teugen van Libanese of Palestijnse gerechten bij ons … of waarom niet bij u! We werken uitsluitend met verse producten die we halen op de vroegmarkt. Wij beleveren u ook graag bij uw professionele of privéhappenings. We passen een korting van 10% toe bij events die door ondernemingen worden georganiseerd (vergaderingen, banketten enz.).

 Meer info

Jaffa - Restaurant

Restaurant

 
Jaffa - Traiteur

Traiteur

 
Jaffa - Menu

Menu

 

Getuigenissen

  • Maren B.
    07-05-2018 11:17
    Un voyage des saveurs. Une découverte via des amis. Un moment à partager :-)
  • Ginger X.
    07-05-2018 11:17
    Un délice. Un cadre idéal, une cuisine qui a du goût ! Merci