Jaffa, het restaurant
in Brussel dat u meeneemt op reis

Ontdek een heerlijke mix van Oosterse smaken in ons restaurant in Brussel. Op het menu: hoogkwalitatieve bereidingen op basis van marktverse seizoensproducten. Onze gekwalificeerde chef bereidt voor u tongstrelende, kleurrijke en smaakvolle gerechten, recht uit het hart van Libanon of Palestina. Typische gerechten of traditionele bereidingen met een hedendaagse knipoog … aan u de keuze!

Een ideale ligging

U vindt ons Libanees en Palestijns restaurant op een boogscheut van de Zavel en van het Centraal Station (ligt op 5 minuten wandelen). We zijn gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer, in een wijk met ruime parkeermogelijkheden. Onze zaak is toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit en ontvangt u in een chic en uitgepuurd kader. Op ons terras kunt u genieten van het mooie weer, maar u bent evengoed welkom in een van onze zalen!

Wij animeren uw events

Jaffa fungeert ook als traiteur en kan worden ingehuurd voor allerhande feestelijkheden, zoals een bruiloft, een verjaardag of een bedrijfsetentje. Wij hebben formules aan tafel of in buffetvorm en spelen graag in op wat u verlangt. Geniet met volle teugen van Libanese of Palestijnse gerechten bij ons … of waarom niet bij u! We werken uitsluitend met verse producten die we halen op de vroegmarkt. Wij beleveren u ook graag bij uw professionele of privéhappenings. We passen een korting van 10% toe bij events die door ondernemingen worden georganiseerd (vergaderingen, banketten enz.).

Een keuken die u meevoert naar verre oorden

Jaffa neemt u mee naar het Midden-Oosten! Mezze, gevulde groenten, dilheme, musakhan … in het gezelschap van een keur van fijne en gevarieerde wijnen. Onze Palestijnse en Libanese keuken is ronduit zinnenprikkelend. Maak uw keuze onder onze traditionele bereidingen of vertrouw op onze kennis om te proeven van een van zijn suggesties!

U wenst meer info ?

Stel ons al uw vragen over onze kaart of vraag een offerte voor uw happening via het online formulier op onze website. Ons restaurant-traiteur kunt u ook telefonisch bereiken. We liggen in hartje Brussel en zijn zeer vlot bereikbaar vanuit Elsene, Woluwe, Laken, Eigenbrakel, Waterloo en omstreken.