U zoekt
een ervaren traiteur?

Reken op de globale aanpak van onze traiteurdienst in Brussel! U kunt bij Jaffa terecht voor een ruime keuze aan gerechten uit de Libanese of Palestijnse culinaire tradities. Ons restaurant staat open voor uw privéfeesten, zoals een bruiloft, een verjaardag of een ondernemingsfeest. Al onze gerechten worden bereid op basis van verse producten die we selecteren op de vroegmarkt. We leveren ook bij u.

Een allesomvattende traiteurdienst voor uw events traiteur

U organiseert een professioneel of privéfeest? Ongeacht de omvang ervan kunt u rekenen op Jaffa voor een vlekkeloos culinair verloop. Wij zorgen voor een professionele aanpak van uw feestelijkheden. We geven een korting van 10% voor events die worden georganiseerd door ondernemingen (vergaderingen, banketten enz.).  

Reken op de kennis en kunde van een ervaren traiteur voor :

  • de bereiding van uw gerechten, van voor- tot nagerecht;
  • de levering van uw gerechten;
  • een vlekkeloze en vlotte dienstverlening;
  • een volledige verzorging van de logistieke omkadering : tafelbekleding, couverts, vaatwerk enz.

U kunt bij ons rekenen op een soepele en flexibele dienstverlening, of u nu opteert voor gerechten die aan tafel worden geserveerd of voor een rijkelijk gevuld buffet!

Ons restaurant voor u alleen!

Ons Libanees en Palestijns restaurant biedt ook graag culinair onderdak aan uw feesten! U kunt voor allerhande feestelijkheden onze binnenruimten en ons terras afhuren. We beschikken over 24 plaatsen binnen en 14 plaatsen op ons terras. Maak kennis met een hoogwaardige keuken in een gezellig en ruim.

Ontdek onze tarieven

Jaffa restaurant-traiteur stelt een online formulier ter beschikking waar u al uw vragen kwijt kunt en een gratis offerte kunt vragen. U kunt uw vragen natuurlijk ook telefonisch stellen. Vertrouw op onze professionele culinaire expertise in Brussel, vanuit Elsene, Woluwe, Laken, Eigenbrakel, Waterloo en omstreken.