Uw Palestijns
en Libanees restaurant

U bent op zoek naar een Palestijns restaurant of naar een Libanees restaurant in Brussel of wijde omgeving? Jaffa ontvangt u sinds 2016 in een eenvoudig, maar chic decor waar u kunt genieten van een bonte streekgastronomie. Ons gezellig en ruim restaurant ligt in het kloppende hart van de Belgische hoofdstad.

Voor iedereen toegankelijk

Jaffa is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt in de nabijheid van de Zavel, in een wijk met talloze parkeermogelijkheden. We liggen op 5 minuten stappen van het Centraal Station. Een ideale halte dus voor wie de stad wil bezoeken!

Bij de inrichting wilden we veel lekkerbekken kunnen ontvangen in een gezellige omgeving. Wie binnen wil eten kan terecht in een zaal voor 24 couverts, die binnenkort wordt uitgebreid met een nieuwe verdieping. Wanneer de weergoden goed gezind zijn, kunt u in de open lucht genieten van onze gerechten op ons terras met 14 plaatsen.

Jaffa is ook toegankelijk voor minder mobiele personen.

Een hoogkwalitatief menu

Ons Libanees restaurant pakt uit met een fijne Palestijnse en Libanese keuken:

  • mezze;
  • gevulde groente;
  • dilhemé;
  • musakhan enz.

Onze overheerlijke gerechten wedijveren onder elkaar om uw smaakpapillen te betoveren. Wenst u onze keuken aan te bieden op uw events, ook dat is mogelijk. U kunt alvast rekenen op onze traiteur dienst.

U wenst meer info over ons Libanees en Palestijns restaurant ?

Stel ons al uw vragen over ons restaurant en traiteurdienst via de telefoon. U kunt ons ook een boodschap sturen via het online formulier dat u op onze website vindt. Jaffa verwelkomt u in Brussel, nabij Elsene, Woluwe, Laken, Eigenbrakel, Waterloo en omstreken.